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    portada Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine (en Inglés)
    Formato
    Libro Físico
    Año
    2020
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    320
    Encuadernación
    Tapa Dura
    Dimensiones
    23.6 x 18.0 x 2.3 cm
    Peso
    0.86 kg.
    ISBN13
    9780393634921

    Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine (en Inglés)

    David Weitz (Autor) · Michael Brenner (Autor) · W. W. Norton & Company · Tapa Dura

    Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine (en Inglés) - Brenner, Michael ; Sörensen, Pia ; Weitz, David

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    Reseña del libro "Science and Cooking: Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine (en Inglés)"

    The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and social media feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking, Harvard professors Michael Brenner, Pia Sörensen, and David Weitz bring the classroom to your kitchen to teach the physics and chemistry underlying every recipe.Why do we knead bread? What determines the temperature at which we cook a steak, or the amount of time our chocolate chip cookies spend in the oven? Science and Cooking answers these questions and more through hands-on experiments and recipes from renowned chefs such as Christina Tosi, Joanne Chang, and Wylie Dufresne, all beautifully illustrated in full color. With engaging introductions from revolutionary chefs and collaborators Ferran Adria and José Andrés, Science and Cooking will change the way you approach both subjects--in your kitchen and beyond.

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    Preguntas frecuentes sobre el libro

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    El libro está escrito en Inglés.
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    La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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