Semana del Libro Importado hasta 50% dcto.  Ver más

Buscalibre.com Compra tus libros en Buscalibre, la libreria en español mas grande.
    Mi Cuenta

    Ingresa o Regístrate

    portada Tasty: The Art and Science of What We Eat (en Inglés)
    Formato
    Libro Físico
    Idioma
    Inglés
    Encuadernación
    Tapa Blanda
    Dimensiones
    21.3 x 14.0 x 1.8 cm
    Peso
    0.23 kg.
    ISBN13
    9781451685015

    Tasty: The Art and Science of What We Eat (en Inglés)

    John McQuaid (Autor) · Scribner Book Company · Tapa Blanda

    Tasty: The Art and Science of What We Eat (en Inglés) - McQuaid, John

    Libro Nuevo

    $ 25.010

    $ 41.680

    Ahorras: $ 16.670

    40% descuento
    • Estado: Nuevo
    • Quedan 60 unidades
    Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
    Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 15 de Abril y el Miércoles 24 de Abril.
    Lo recibirás en cualquier lugar de Chile entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

    Reseña del libro "Tasty: The Art and Science of What We Eat (en Inglés)"

    "A fascinating blend of culinary history and the science of taste" (Publishers Weekly, starred review), from the first bite taken by our ancestors to ongoing scientific advances in taste and today's "foodie" revolution. Can't resist the creamy smoothness of butter? Blame Darwinian natural selection. Crave the immediate zing of sweets? They bathe your brain in a seductive high. Enjoy the savory flavors of grilled meat? So did your ancestor Homo erectus. Coffee? You had to overcome your hardwired aversion to its hint of bitterness and learn to like it. Taste is a whole-body experience, and breakthroughs in genetics and microbiology are casting light not only on the experience of french fries and foie gras, but on the mysterious interplay of body, brain, and mind. Reporting from kitchens, supermarkets, farms, restaurants, huge food corporations, and science labs, Pulitzer Prize-winning journalist John McQuaid tells the story of the still-emerging concept of flavor and how our sense of taste will evolve in the coming decades. Tasty explains why children have bizarre and stubborn tastes, how the invention of cooking changed our brains and physiology, why artificial sweeteners never taste quite right, why name brands really do taste better, how a 100,000-year-old walkabout by early humans is responsible for George H.W. Bush's broccoli-hatred, why "supertasters" like salt, and why "nontasters" are more likely to be alcoholics. "A fascinating story with a beginning some half a billion years ago...McQuaid's tale is about science, but also about culture, history and, one senses, our future" (Scientific American). Tasty offers a delicious smorgasbord of where taste originated and where it's going--and why it changes by the day.

    Opiniones del libro

    Ver más opiniones de clientes
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)

    Preguntas frecuentes sobre el libro

    Respuesta:
    Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
    Respuesta:
    El libro está escrito en Inglés.
    Respuesta:
    La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

    Preguntas y respuestas sobre el libro

    ¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

    Opiniones sobre Buscalibre

    Ver más opiniones de clientes