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portada The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2015
Idioma
Inglés
N° páginas
960
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
27.4 x 22.4 x 4.6 cm
Peso
2.93 kg.
ISBN
9780393081084
ISBN13
9780393081084
N° edición
1

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (en Inglés)

J. Kenji López-Alt (Autor) · W. W. Norton & Company · Tapa Dura

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (en Inglés) - López-Alt, J. Kenji

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 3 opiniones
Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "The Food Lab: Better Home Cooking Through Science (en Inglés)"

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!)--and use a foolproof method that works every time?As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don't work that well, and home cooks can achieve far better results using new--but simple--techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Opiniones del libro

María BayonaLunes 11 de Enero, 2021
Compra Verificada

" Excelente libro. Completo, interesante y con un amplio abanico de posibilidades para quienes les interesa el tema. "

10
Camila SagredoLunes 10 de Julio, 2023
Compra Verificada

" Excelente libro "

00
Fabricio SaavedraJueves 27 de Julio, 2023
Compra Verificada

" Hermoso libro, escrito en un ingles muy accesible. Una vez que haces el paralelismo de los materiales de los utensilios y los nombres, se lee agilmente y no aburre. "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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